PDF Nyomtatás E-mail

Mi teszi egyedivé a Naturcup Intimkelyhet?

Rendkívül kényelmes szár

A Naturcup szárának a végére egy "golyót" illesztettek, hogy még kényelmesebbé, a kivételt pedig még könnyebbé tegyék, a csúszásmenetes fogás érdekében gyűrűk is vannak a száron.

A szárnál, a golyó fölött puhább az anyaga, így nagyon könnyű összenyomni, ez sokat segít a kivételnél.

A Naturcup kialakítása olyan kényelmes, hogy tökéletesen illeszkedik a hüvelyhez, a legtöbb esetben nem kell levágni a szárból (alacsonyan fekvő méhszály, rövid hüvely esetén azonban előfordulhat, hogy túl hosszú).

Három méretben kapható

A 3 méretben kapható, így minden életkorban és élethelyzetben találhat mindenki megfelelő méretet.
A legkisebb méret tökéletes a tizenéves lányok számára, ha nem élnek még rendszeres szexuális életet, és nem erős a vérzésük.
A legnagyobb méret átmérője 1 milliméterrel nagyobb más modelleknél, ami annyira kevés, hogy nem érzed a különbséget, mégis segít abban, hogy azoknál se jelentkezzen szivárgás, akik már többször szültek.

Kapacitás

A Naturcup kapacitása a kialakítása révén a nagyok közé tartozik (ugyanakkor rendkívül kényelmes), a belsejében pedig rovátkák vannak az összegyűlt folyadék mennyiségének mérésére (5ml, 10ml, 15ml).

Nagyméretű Lyukak

A felső perem alatt lévő lyukak mérete elég nagy ahhoz, hogy könnyebben ki tudd venni (ugyanis a kivételkor a levegő ezeken keresztül jut be, így szűnik meg a vákuum hatás), és tisztítani is könnyebb, nem kell hegyes tárgyakkal kipiszkálni az esetlegesen beletapadt vért.

Meggyőztünk?

 

Naturcup.hu 2012 © Minden jog fenntartva