PDF Nyomtatás E-mail

Sajnos a Natucup gyártó által eddig nyújtott pénz-visszafizetési garanciát

nem tudjuk a továbbiakban vásárlóinknak kínálni,

2015.06.08-tól megszűnt a pénz-visszafizetési garancia.


Az elállási/felmondási joggal kapcsolatos kérdéseket a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozza.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát:

e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza; 
...

FIGYELEM! A termék jellegéből adódóan az elállási jog csak akkor érvényesíthető, ha a terméket NEM HASZNÁLTA, a védőcsomagolás bontatlan!


A 2015.06.08. előtt vásárolt Naturcup intimkelyhek esetén az alábbi feltételekkel kérhető a pénz-visszafizetési garancia:


A 6 hónapos elégedettségi garanciát ad: ha megfelelő méretet használsz, és 6 menstruáció alatti használat után úgy érzed, hogy nem vagy elégedett vele, visszafizetik az árát.


Mindenképpen Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. az eladóval, mielőtt lejár a 6 hónap, hátha sikerül megoldani a problémát.


Mire nem terjed ki a garancia:

- Nem megfelelő használat miatt bekövetkezett károk, sérülések esetén (pl. 5 percnél hosszabb ideig tartó forralás, nem megfelelő módon történő sterilizálás, szándékos vagy állat által okozott sérülés).

- Ha kisebb méretet vettél, mint amit ajánlanak a korod vagy élethelyzeted alapján.

- Elszíneződés. A meleg vízzel történő tisztítás miatt elszíneződhet a szilikon anyaga, ez a használhatóságot nem befolyásolja, és cserére sem jogosít.

 

 

Naturcup.hu 2012 © Minden jog fenntartva